Grintuss

MeliLax е подходящ за лечение на запек, дори при наличие на висцерална свръхчувствителност (например при раздразнен колон), рагади и хемороиди.

Продуктът освобождава червата, оказва защитно действие и впоследствие намалява дискомфорта, дразненето и възпалението вследствие на запек. MeliLax е подходящ и за прилагане по време на бременност и кърмене, както и за хора с целиакия, тъй като не съдържа глутен.

НАЧИН НА ДЕЙСТВИЕ:

MeliLax обединява очистителното действие със защитното и успокояващо действие върху ректалната лигавица. Двойното действие на MeliLax се постига благодарение на Promelaxin, комплекс от нектарен и манов мед, специално подбрани и обработени въз основа на съдържанието им на монозахариди, полизахариди и меланоидини, обогатен с полизахаридна фракция от алое и слез.

Освен това MeliLax, благодарение на вискозитета и свойствата си, сходни с тези на физиологичния мукус, защитава ректалната лигавица при преминаването на изпражненията.

Тези специфични свойства, в комбинация с антиоксидантното действие, придават на продукта способността да защитава и успокоява лигавицата.

AbocaПрочетете внимателно предупрежденията и инструкциите за употреба

Aboca Grintuss